Werkervaringen, technieken

Relevante werkervaring

sept 2015 – apr 2016 Stagiair Master researchproject
Stagiair voor een Master researchproject in een academisch ziekenhuis te Amsterdam. Onderzocht hoe de kinase Bruton Tyrosine Kinase invloed heeft op macrofagen tijdens afweerreacties tegen Streptococcus pneumoniae. Werkzaamheden bestonden onder andere uit celkweek, PCR, transformeren van bacteriën, ELISA, Western-Blot, en celstimulatie assays.

dec 2014 – jul 2015 Stagiair Master researchproject
Stagiair voor een Master researchproject in een academisch ziekenhuis te Amsterdam. Meegeholpen met onderzoek naar fenotypische plasticiteit van innate lymphoid cells. Werkzaamheden bestonden onder andere uit isolatie ILCs & PBMCs uit donorbloed, FACS, celkweek, celstimulatie assays, ELISA.

okt 2013 – jan 2014 Stagiair bachelorproject
Stagiair voor een bachelorproject bij een academisch ziekenhuis in Amsterdam. Onderzoek verricht naar de invloed van de GPR56-receptor in NK-cellen. Werkzaamheden bestonden onder andere uit site-directed mutagenese PCR, transformeren van bacteriën, transductie, FACS, en celkweek.

Overige werkervaring

september 2017 – heden
Full-time productielijnmedewerker bij een comesticaproducent te Heerhugowaard.

juni 2017 – augustus 2017
Uitzendkracht voor een uitzendbureau te Heerhugowaard voor uitzendwerk als oa schoonmaker of productielijnmedewerker.

aug 2016 – dec 2016 Part-time data-analist
Data-analist bij een grondradarbedrijf te Heerhugowaard. Dit bedrijf verricht radarmetingen van rijks- en provinciale wegen om asfaltdiktes te bepalen. Mijn taken bestonden uit het verwerken van gegevens, de juiste data klaarzetten voor verwerking door de radaranalisten, en corrigeren van GPS gegevens.

feb 2014 – mrt 2014 Stagiair tweedegraads leraar biologie
Stagiair biologiedocent voor een bovenbouw vmbo in een middelbare school te Amsterdam. Deze stage was onderdeel van de cursus Didactiek & Communicatie, gegeven door de Universiteit van Amsterdam. Mijn taken bestonden onder andere uit voorbereiden van lessen, klassikaal lesgeven, en meehelpen bij extra activiteiten zoals een klassenuitje naar Artis.

Cursussen, trainingen

Opleidingen
2014 – 2016 
Master Biomedical Sciences
Behaald aan de Universiteit van Amsterdam
Trackspecialisatie Infection & Immunity

2010 – 2014 Bachelor biomedische wetenschappen
Behaald aan de Universiteit van Amsterdam

Cursussen
2014  Didactiek & Communicatie, Universiteit van Amsterdam

Diversen, hobbies

  • Fan van lezen, gamen,  wandelen & hardlopen.

Wensen t.a.v. nieuwe functie

Ik zou graag full-time willen werken als onderzoeker, of in een analist/ondersteunende positie bij een researchgroep. Gezien mij woonsituatie heeft werk in Noord-Holland, Zuid-Holland, of Utrecht mijn voorkeur, het liefst met een goede OV-aansluiting.