Werkervaringen, technieken

2018-2019 Laboratorium Apotheek
Werkzaamheden: ontvangst en registratie van monster, beheer van chemicaliën en bestellingen plaatsen in SAP, voorbewerken van monsters, testen en onderhouden van Apparatuur, administratieve ondersteuning.

2018 Laboratorium in voedingsmiddelenindustrie
Omschrijving werkzaamheden; bepaling van zware metalen met behulp van ICP-MS. Signaleren en rapporteren van afwijkingen ten behoeve van kwaliteitssysteem.

2016-2017 stage Klinisch Farmaceutisch Laboratorium
Omschrijving werkzaamheden; bepalen van bloedspiegels zoals psychofarmaca en Anti-Epileptica, Microbiologische monitoring van dialysewater in LAF-Kast. Gewerkt met de HPLC (UV), UV/VIS, Vlamfotometer, Cobas.

2014-2015 Laboratorium diervoeding;
Omschrijving werkzaamheden; Meegewerkt op de afdeling zware metalen en medicinale toevoegingen. Analyses uitgevoerd van vitamines, suikers en medicinale toevoegingen. Ervaring opgedaan met de UV/VIS, HPLC (UV, ELSD, RI, FLU) en natchemische analyses.

Cursussen, trainingen

Opleiding: MLO niveau 4

Diversen, hobbies

Gitaar, Piano, Hardlopen

Wensen t.a.v. nieuwe functie

Als werknemer ben ik analytisch sterk, kwaliteitsgericht en loyaal naar andere collega\\\’s. Wanneer de kaders van een opdracht mij helder voor ogen staan ben ik in staat om doelmatig en efficiënt te werk te gaan. Ik heb ervaring met ICP-MS, HPLC  en nat-chemische analyses. Om mijn capaciteiten volledig te kunnen benutten gaat mijn voorkeur uit naar een functie van 24 uur.