Werkervaringen, technieken

  • Sep 2018 – Feb 2019: Stagiair (Erasmus in Sevilla, Spanje) bij CABIMER (Afd. Mitochondrial Plasticity & Replication) In dit afstudeeronderzoek heb ik het effect van constitutief geactiveerde resolvases op genomische stabiliteit geanalyseerd. We vermoeden dat deze resolvases hun werking doen op replicatievorken, wat leidt tot gebroken replicatievorken en daarmee genomische instabiliteit, veroudering en kanker. Ik heb hierbij ervaring opgedaan met drop tests, flow cytometrie, Western blot, kloneren en het werken met gist.
  • Sep 2017 – Feb 2018: Stagiair bij Rijksuniversiteit Groningen (Afd. Molecular Pharamcology). Gedurende een 5-maanden durend onderzoek heb ik het effect onderzocht van 3 verschillende medicijnen op humaan en cavia luchtwegepitheel en de gladde spieren in de luchtwegen. Hierbij maakte ik gebruik van air-liquid interface celkweek, qPCR en ELISA.
  • Feb 2015 – Juni 2015: Stagiair bij ERIBA – European Research Institute for the Biology of Ageing (Afd. Genomic Instability in Developpment and Disease). Als stagiair heb ik een onderzoek gedaan waarin ik opzoek was naar geschikte kandidaten voor een induceerbare aneuploïde humane cellijn. Gedurende dit onderzoek heb ik ervaring opgedaan met celkweek, karyotypering, Western blot, flow cytometrie en live cell imaging.

Cursussen, trainingen

  • VMT (Veilige Microbiologische Technieken)
  • X-Honours (Excellentieprogramma)

Diversen, hobbies

Piano spelen, Dansen en Creatief bezig zijn

Wensen t.a.v. nieuwe functie

Ik ben op zoek naar een leuke uitdagende functie als analist in de biomedische of biotechnologische sector voor 32-40 uur per week. Ik beschrijf mijzelf als gedreven, enthousiast, georganiseerd en nauwkeurig. Gedurende mijn opleiding heb ik 3 stages gedaan, waardoor ik reeds ervaring heb in 3 verschillende onderzoeksvelden. Zelfstandig werken of in een team passen mij beide. Verder is werken en communiceren in het Engels is voor mij geen probleem.