Werkervaringen, technieken

Een techniek die ik al in zekere maten beheers is vloeistof chromatografie. Tijdens de opleiding heb ik al meerdere keren gebruikt. Bijvoorbeeld voor de analyse van de pigment concentratie en degradatie in balpen inkt.

Verder heb ik een goede ervaring gehad met gaschromatografie. Deze techniek heb ik het meest kunnen gebruiken. Met de FID heb ik onder meer gewerkt aan een methode om verschillende brandstoffen te isoleren en detecteren door middel van de retentietijden. Met de MS detector heb ik tot nu toe de meeste succes gehad. Hierbij hebben we Lidocaïne en MDMA geïdentificeerd en gekwantificeerd uit een vast medium.

Cursussen, trainingen

Ik heb tot nu toe genoten van een minor International Forensics en een specialisatie Forensische Chemie.

Diversen, hobbies

Ik ben een grote fan van verschillende muziekstijlen. Op dit moment vind ik vaak obscure albums op YouTube en vul hiermee de stilte terwijl ik met andere dingen bezig ben.

Daarnaast lees ik ook graag. Ik ben een grote fan van de Fantasy genre.

Dit is ook terug te vinden in mijn meest recente hobby van Dungeons & Dragons, waarbij ik als speler en groepsleider bezig ben. Hiermee ben ik dan bezig met materialen voorbereiden en strategisch mijn speeluren in te delen.

Als laatste ben ik vol bezig met bodybuilding. Naast mijn part time werk sport ik minstens vier, tot maximaal zes dagen per week. Hard werken op de sportschool geeft mij toch een goed gevoel aan het einde van de dag.

Wensen t.a.v. nieuwe functie

  • De stage moet minimaal 800 uur duren. Het moet mij een redelijk goede indruk geven hoe het in het werkveld in elkaar zit.
  • Mijn afstudeerstage moet ook minimaal 800 uur duren. Hierbij moet ik aan een echt project werken.
  • Voor meer informatie stuur ik dan graag de kenmerken en criteria document op.