Wanneer u zich inschrijft voor een vervolgstudie via de Clinical Education website dan ontvangt u na deelname aan de vervolgstudie een Clinical Education registratie paspoort en heeft u 24/7 inzicht in uw certificeringen.

Voor de student

Een Clinical Education registratie paspoort is een pas ter grootte van een creditcard. Vanaf het moment dat u een Clinical Education pas in uw bezit heeft vindt erkende registratie plaats en heeft u 24/7 inzicht in uw certificeringen: welke heb ik reeds behaald, welke zijn nog geldig en welke zijn inmiddels verlopen of verlopen binnenkort. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om diploma’s eerder behaald in het voortgezet en beroeps onderwijs officieel te registreren.

Wanneer u zich inschrijft voor een vervolgstudie welke niet beschikbaar is via onze website dan kunt u ons voorafgaand aan de opleiding een mail sturen of het contact formulier invullen met het verzoek voor registratie. Wij gaan dan in overleg met de cursusgever om de registratie conform de NEN ISO 15189 te regelen. Ook is het mogelijk om via het contact formulier op eigen verzoek een Clinical Education registratie paspoort aan te vragen. Hier zijn voor de student geen kosten aan verbonden.

Voor de werkgever

Wanneer u als laboratorium kiest voor inzicht in de certificeringen en compliance van uw medewerkers dan is dit mogelijk middels een abonnement. Hiermee profiteert u van alle mogelijkheden die het paspoort en de bijbehorende rapportage tools u bieden, waaronder een koppeling met uw opleidingsplan en een koppeling met de functies en rollen binnen uw organisatie. Zo verzekert u zichzelf van 24/7 inzicht in de compliance van uw medewerkers conform de NEN ISO 15189 m.b.t. opleiding en competentie. Lees verder op onze site.

Stichting Clinical Education ondersteunt bij en maakt opleiding en competentie beoordeling conform de NEN-ISO 15189 voor laboratoria en analisten beheersbaar. Een goed opleidings- en competentie beleid is vaak tijdrovend en vindt plaats naast alle overige werkzaamheden. Dit maakt dat hier binnen het laboratorium niet altijd de zorg en aandacht aan gegeven wordt die het verdient of dat men zou willen. Bij de overgang van de CCKL naar de NEN ISO 15189 accreditatie is de stichting ontstaan met het idee om hierin te ondersteunen en dit te verbeteren voor de lange termijn. Lees verder op onze site.