Voor analisten die studie en werk willen combineren

Deze Engelstalige deeltijd masteropleiding is de ideale keuze voor analisten die masterstudie en werk met elkaar willen combineren, en die met een praktische toepassingsgerichte insteek aan projecten op de werkvloer willen bijdragen.

Nu ook in voltijd te volgen

Deze master is nu ook te volgen in een voltijdsprogramma van twee jaar. HLO bachelorstudenten kunnen direct na hun studie instromen. Het voltijdsprogramma is een combinatie van leren en werken. Als student loop je 3 dagen per week stage in een laboratorium bij een bedrijf of instelling. De rest van de week bestaat uit colleges en zelfstudie. Je studie wordt betaald door het stagebedrijf. Vooraf vindt een selectie plaats door het opleidingsteam en het stagebedrijf.

Voor zowel de voltijd- als de deeltijdmasteropleiding is het collegegeld voor EU-studenten € 2.083,- per jaar (Wettelijk collegegeld 2019/2020).

Programma continue afgestemd op de behoefte van de beroepspraktijk

Het programma van de Master Molecular Life Sciences richt zich op toegepast onderzoek en productontwikkeling, en verbindt wetenschappelijke verbreding en verdieping met project management. Afgestudeerde zijn waardevolle schakels tussen analisten en ervaren projectleiders, en tussen verschillende afdelingen. Door de brede vakinhoudelijke oriëntatie van het programma hebben zij een helicopterview en zijn breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. De opleidingsinhoud is top actueel en wordt continue op de behoefte van de beroepspraktijk afgestemd. Lees hier de ervaringen van anderen met deze masteropleiding. Of ga direct naar de interviews bij MSD en TropIQ.

Uitstekende beoordeling in Keuzegids Masters!

De Master Molecular Life Sciences is voor het 7de jaar op rij uitgeroepen tot Topopleiding door de Keuzegids Masters 2019. ‘De Master Molecular Life Sciences is ook geschikt voor professionals die zich naast hun werk verder willen ontwikkelen op het gebied van productontwikkeling in de life sciences sector. Lees verder …

Heeft uw bedrijf een uitdagend project op de plank liggen?

Maar onvoldoende tijd en financiële middelen om deze te realiseren? Stel dan een 2-jarige stageplek ter beschikking voor getalenteerde professionals, die je hiermee kunnen helpen. Onze geselecteerde topstudenten worden begeleidt door een professional met wetenschappelijke project management ervaring. Download hier de flyer voor meer informatie.

Meer informatie?

Meer informatie over de Master Molecular Life Sciences vindt u op de website van de HAN. Neem direct contact op met Andrea Thiele (andrea.thiele@han.nl; 06 – 46 23 67 26) of kom naar één van onze open dagen!