VAPRO OPERATOR OPLEIDING: VOOR OPERATORS EN TECHNICI

Werk jij in de industrie en wil je graag verder leren? Of zou je graag procesoperator willen worden? Zodat je straks meer inzicht hebt in het productieproces? En problemen zelfstandig kunt oplossen? Volg dan een operator opleiding van VAPRO en haal het beste uit jezelf!

Waarom een VAPRO Operator opleiding?

Als operator of technicus werk je met machines en geautomatiseerde processen. Met een opleiding van VAPRO leer je de kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Het VAPRO-branchediploma dat je aan het einde van de opleiding tot operator krijgt, is bovendien in heel Nederland bekend én erkend. Iedere werkgever weet dus precies wat je hebt geleerd. Wel zo handig als je wilt doorgroeien of gaat solliciteren.

Welke opleidingen?

Wil je een mbo diploma of wil je doorleren naar een hoger niveau? Meld je dan aan voor een van de VAPRO opleidingen. Met een VAPRO opleiding kun je verder groeien en vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Je kunt in de industrie de volgende vakopleidingen volgen:

Volg je liever een cursus of een training dan een volledige opleiding? Dan is het VAPRO Theoriecertificaat op het VAPRO Industrie Paspoort iets voor jou. Zeker wanneer je nu niet werkzaam bent binnen de procesindustrie en een gedeelte van de VAPRO opleiding (zelfstandig) wilt doorlopen. Lees meer ….

Meer informatie

Heb je interesse in een opleiding of wil je meer informatie? Kijk dan op onze site of stuur een mail naar ons via het contactformulier. Je kunt ons altijd bellen +31 70 33 78 300

Lees hier meer over Vapro Trainingen