VAPRO OPERATOR OPLEIDING: VOOR OPERATORS EN TECHNICI

Werk jij in de industrie en wil je graag verder leren? Of zou je graag procesoperator willen worden? Zodat je straks meer inzicht hebt in het productieproces? En problemen zelfstandig kunt oplossen? Volg dan een operator opleiding van VAPRO en haal het beste uit jezelf!

Waarom een Operator opleiding?
Als operator of technicus werk je met machines en geautomatiseerde processen.Tijdens de opleidingen leer je alles over techniek, beheersing en onderhoud van processen. Ook leer je over veiligheid, milieu, communicatie en organisatie. Met een opleiding van VAPRO leer je de kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Het branchediploma dat je aan het einde van de opleiding tot operator krijgt, is bovendien in heel Nederland bekend én erkend. Iedere werkgever weet dus precies wat je hebt geleerd. Wel zo handig als je wilt doorgroeien of gaat solliciteren. Je kunt de volgende vakopleidingen volgen bij diverse onderwijsinstellingen in Nederland die samen werken met VAPRO

  • Operator A (mbo niveau 2)
  • Operator B (mbo niveau 3)
  • Operator C (mbo niveau 4)

VAPRO werkt samen met de volgende onderwijsinstellingen in Nederland:

Een mbo operator opleiding kan in een klas in de regio of op jouw bedrijf zelf worden aangeboden. De onderwijsinstellingen bieden mbo opleidingen aan tegen een aantrekkelijke prijsstelling en met de mogelijkheid om hiervoor de subsidie praktijkleren aan te vragen. Zo wordt opleiden wel erg aantrekkelijk!

Missie van Vapro
Wij geloven dat groei de nieuwe standaard wordt en dat we vooruitstrevend moeten zijn. Niet alleen om mensen een “werkleven lang” in hun kracht te kunnen zetten en daarmee beter te laten presteren op de werkvloer, maar ook om zelf uit te groeien tot de grootste toonaangevende organisatie die de beste adviezen, opleidingen, leermiddelen en examens, trainingen en detacheringsactiviteiten verzorgt.

Onze roots liggen in de industrie
VAPRO is van oudsher een instituut dat industriële bedrijven helpt om hun werknemers zich te laten ontplooien op een manier die impact maakt. Sinds de oprichting in 1956 hebben we duizenden ondernemingen aan goed geschoold personeel geholpen. We hebben honderdduizenden operators opgeleid, tot in China en Indonesië aan toe. We hebben wereldwijd impact gemaakt en weten hoe cruciaal de menselijke factor is in branches die worden voortgestuwd door technologische ontwikkelingen.

Meer informatie
Kijk dan op onze site of stuur een mail naar ons via het contactformulier. Je kunt ons altijd bellen +31 70 3378 300.