Ben je ambitieus? Wil je meer leren en jezelf ontwikkelen? Zoek je een uitdaging? Dan ben je bij WEB aan het juiste adres.

Een (afstudeer-)stage bij WEB geeft je de kans om een bijdrage te leveren aan een essentieel bedrijf op Bonaire: WEB is verantwoordelijk voor de levering van elektriciteit en drinkwater en de zuivering van afvalwater. Waar je ook aan de slag gaat – Business Unit Electricity, Business Unit Water, Business Unit Waste Water, Customer Service, Service Unit – elke afdeling heeft leuke en leerzame werkzaamheden en projecten.

Goede begeleiding voor MBO en HBO
Over goede begeleiding hoef je je geen zorgen te maken. Technische stages worden bij WEB begeleid door gecertificeerde leermeesters. Ook is WEB door de Raad Onderwijs Arbeidsmarkt Caribisch Nederland (ROA) aangemerkt als erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij voor studenten van het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO) en het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) de begeleiding van de beroepspraktijkvorming kunnen verzorgen.

Afhankelijk van je opleidingsniveau ontvang je een vaste stagevergoeding van WEB. Het stagecontract wordt door je onderwijsinstelling geregeld.

Interesse?
Kijk op onze site voor de actuele stages. Stuur je motivatiebrief en je curriculum vitae naar info@bonaire.com, t.a.v. afdeling Human Resources, onder vermelding van ‘stage en afstuderen’.