Medlon is een laboratorium dat medische diagnostiek levert van bloedafname tot uitslag voor patiënten van huisartsen, specialisten en organisaties als Arbodiensten, Healthcare, etc. Bovendien heeft Medlon een eigen trombosedienst met doseeradviseurs en schoolt Medlon patiënten tot zelf meten en zelf doseren.

Voor iedere stageperiode hebben we een aantal stage- afstudeerplekken beschikbaar voor studenten van de opleiding

BIOLOGIE EN MEDISCH LABORATORIUMONDERZOEK

Voor meer informatie over de stageplek kun je contact opnemen met de afdeling HR (via hr@medlon.nl).

Je sollicitatie
Medlon probeert voor het aangaan van een stageovereenkomst eerst een goed beeld te krijgen van de bedoeling van een stage. Stages zijn een goede manier om elkaar te leren kennen. Voor jou is het een kans om erachter te komen hoe het is om eigen taken en verantwoordelijkheden te hebben, in een team te werken en onderdeel uit te maken van een organisatie met enthousiaste medewerkers. Voor ons is het een kans om talent in huis te halen. Volg je een HBO beroepsopleiding BML of HRM of wellicht een andere relevante HBO-opleiding en heb je interesse in een stageplaats bij Medlon, kijk dan snel verder op www.werkenbijmedlon.nl. Voeg een korte motivatie en CV toe en je hoort spoedig of er mogelijkheden zijn.

Let op: HBO-BML stageverzoeken voor de periode september – februari dienen aangemeld te worden vóór 15 maart. HBO-BML stageverzoeken voor de periode februari – juli dienen aangemeld te worden vóór 15 oktober.

Trefwoorden: Stage, HLO, laboratoriumonderzoek, laboratoriumtechniek, Biomedisch, Enschede, Overijssel.