Het Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek in Hengelo is een zelfstandige stichting, die microbiologisch, immunologisch en moleculair microbiologisch onderzoek verricht ten behoeve van de preventie, de diagnostiek en de therapie van infectieziekten voor zowel de eerste- als de tweedelijnszorg. De microbiologie wordt in zijn volledige omvang uitgevoerd.

De medische staf van de stichting bestaat uit artsen-microbioloog en een moleculair bioloog en in totaal ongeveer 170 analisten, medisch administratie medewerkers en medewerkers van de facilitaire dienst.

Stage en eindopdracht

Daarnaast wordt elk jaar vastgesteld hoeveel stageplaatsen en afstudeeropdrachten binnen LabMicTA mogelijk zijn. Zowel op mbo, hbo als universitair niveau kunnen studenten praktijkervaring opdoen.

Indien u geïnteresseerd bent in een stageplaats of een afstudeeropdracht nodigen wij u uit om een brief, voorzien van een CV te mailen naar (PZ@labmicta.nl).

De selectie van stagiaires vindt uiterlijk plaats op 1 november voor de stage periode van 1 februari tot 31 juli en uiterlijk 1 mei voor de stageperiode van 1 september tot 31 januari.

U ontvangt van ons een bevestigingsbrief en na de selectie bericht over de stage of afstudeermogelijkheden.

Stagevergoeding vindt plaats conform de CAO ziekenhuizen.

Kijk op onze site voor meer informatie over stages via deze link.