Wil jij de kans hebben om stage te lopen bij de beste werkgever van Nederland en relevante ervaring op te doen op het gebied van Research Software Engineering? Solliciteer dan op deze stage voor Research Software Engineering op onze vestiging in Fijnaart.

Hoe ziet jouw dag als stagiair Research Software Engineering bij Rijk Zwaan eruit?

Voor onze afdeling IMS R&D in Fijnaart hebben we een stageplek beschikbaar voor een project op het gebied van data-analyse workflows in high-tech toepassingen.
We zijn op zoek naar een Research Software Engineering Intern die kan helpen in het optimaliseren van open source onderzoeks-analyse software en pipelines, benchmarking projecten op kan zetten (o.a. voor GPU-geaccelereerde pipelines), en zelf scripts of code-aanpassingen kan ontwikkelen.
Als project milestones valt te denken aan de implementatie, optimalisatie, en/of integratie van open-source data-analysis pipelines in onze onderzoeksomgeving.

Wat jij meebrengt…

Is kennis en ervaring in Linux omgeving en command-line ervaring. Het beheersen van Scriptingtalen (bijv. Python) en containers. De basiskennis van C/C++ is een voordeel.

Op je CV kunnen we het volgende vinden:

  • Een opleiding op HBO/WO niveau, BSc level of hoger, in het veld Computer Science, Engineering of een overige Beta opleiding met computational focus.
  • Beschikbaarheid van minimaal 5 maanden, minimaal 38 uur per week
  • Periode is in overleg

Wat kun je van ons verwachten?

Rijk Zwaan Breeding BV is een groenteveredelingsbedrijf dat gebruik maakt van High Performance Computer (HPC) workloads voor onder andere analyse van genoom-data. Wij werken in kleine teams aan high-tech problemen met veel eigenverantwoordelijkheid en keuzevrijheid in prioritering en onderwerpen.
Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag:

  • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen
  • Een passende stagevergoeding
  • Een wekelijkse salade special in onze kantine, die je zelf in kunt sturen

Solliciteer via de website via deze link !