Wij zijn Teijin Aramid, een dochteronderneming van de Teijin Groep met een passie voor aramide. Onze toewijding aan zowel ons product als onze klanten heeft ons een wereldleider in aramide gemaakt. Daar waar sterkte, duurzaamheid, veiligheid, warmtebestendigheid of een laag gewicht nodig is, is ons Twaron ®, Sulfron ®, Teijinconex ® of Technora ® aanwezig. Onze producten zijn wereldwijd te vinden in veel verschillende toepassingen en markten zoals automotive, ballistische bescherming, marine, civiele techniek, beschermende kleding, optische kabels en olie & gas.

De research organisatie van Teijin Aramid in Arnhem omvat ongeveer 150 medewerkers. Er wordt onderzoek gedaan naar het verbeteren van bestaande producten en processen en gezocht naar nieuwe technologieën.

Voor de afdeling Pulp and Shaping is Teijin Aramid op zoek naar een

STAGIAIR PULP-TESTLAB

De afdeling

De activiteiten richten zich op het verwerken van Twaron vezel tot pulp en de ontwikkeling van nieuwe pulptypen. Ook dient garen als grondstof voor de vormgeving van aramidetape, staven, vellen in diverse toepassingsgebieden.

De stage opdracht

In het Pulp Testlab worden verschillende eigenschappen van Twaron pulp (vermalen Twaron garen) gemeten. De monsters zijn afkomstig van diverse experimenten en worden door verschillende opdrachtgevers aangeleverd. De stagiair helpt mee aan het meten van de diverse pulpmonsters. Daarnaast wordt een eigen onderzoek gedaan ter verbetering van een meetmethode die in de productie wordt toegepast (ontwateringsnelheid van pulp).

Jouw profiel

Voor de stageplaatsen komen MLO studenten in aanmerking.

Periode

De stageplaats is per direct beschikbaar en heeft een minimale duur van 5 maanden (start en duur van de stageperiode zijn echter mede afhankelijk van de stageperiode binnen de opleiding).

Stagevergoeding

Afhankelijk van opleiding een prima vergoeding (op basis van 40 uur per week).

Solliciteren

Wil je meer weten over deze stage, neem dan contact op met Walter Nijhuis, T +31 882 689 371, email walter.nijhuis@teijinaramid.com.

Klik hier om online te solliciteren

Meer informatie over stages vind je op www.werkenbijteijinaramid.nl