Teeling Petfood is een groeiende organisatie binnen de Petfood branche. Met onze vier fabrieken in Nederland, zijn we actief op het gebied van droog- en natvoer en snacks voor honden en katten. In Hoogeveen en Heerhugowaard produceren we natvoer in aluminium cups, in Veenwouden de droge brokjes en in Opmeer de snacks. Bij Teeling Petfood kom je in een dynamische omgeving met collega’s die samen vooruit willen. Continu streven we naar kwaliteit, efficiency en service waarbij de winstgevendheid van zowel Teeling als haar klanten voorop staat. Vooruit willen betekent vooruit komen bij Teeling. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling en oog voor talent. Zie ook: www.teelingpetfood.com

Wij zijn op zoek naar een

ENTHOUSIASTE EN LEERGIERIGE  4e jaars H.B.O. STUDENT

  • bijvoorbeeld de richting Diergezondheid / Voedsel en Groen / Levensmiddelentechnologie

Jouw project

Als stagiair /afstudeerder zorg je voor verbetering van de afstemming in verantwoordelijkheid en processen met betrekking tot kwaliteitsnormen op de verschillende afdelingen.

Je zorgt voor overview van eisen van alle normen (BRC, IFS, klanten e.d.) en het koppelen van verantwoordelijkheden / afdelingen. Aan de hand hiervan stel je flow-schema’s op zodat medewerkers weten wat ze moeten doen en in welke volgorde.

Wij zoeken een 4e jaars student met een flinke dosis initiatief en inzicht in processen. Je bent geïnteresseerd in productie en in (pet)food.

De stageperiode zal minimaal 4 maanden zijn, de werklocatie is veelal Hoogeveen. Andere locaties bezoeken samen met de QA-manager behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden je

  • Een prima stagevergoeding
  • Een informele werksfeer
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Tijd en begeleiding voor jouw project

Heb je vragen en/of wil je solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen over de stage kun je contact opnemen met Elske de Bruin (QA Manager) via telefoonnummer 06-57836172. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar e-mailadres: personeelszaken@teelingpetfood.com.

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Trefwoorden: Stage, Stagiair, Afstudeerder, Afstudeeropdracht, HBO, Kwaliteitscontrole, Diergezondheid, Dierenvoedsel, Levensmiddelentechnologie, Hoogeveen, Drenthe.