Aqualysis is hét laboratorium voor wateronderzoek. Met een team van enthousiaste en deskundige collega’s voeren wij met moderne analysetechnieken hydrobiologisch, bacteriologisch en chemisch onderzoek uit. Ook diverse soorten veldwerkzaamheden en monsternemingen verrichten wij voor onze klanten. Aqualysis is geaccrediteerd (L230) en een transparante organisatie. We werken conform AS2000 waar dat is vereist en onze monsternemers zijn ministerieel erkend. Niet alleen zijn wij helder in wateronderzoek, maar ook in ons klantgericht advies. Naast professioneel en dienstverlenend, zijn we innovatief. Zo ontwikkelen we onze eigen analysemethoden en -apparatuur. We werken voor vijf waterschappen, die tevens eigenaar zijn. Daarnaast behoren ook bedrijven, ingenieursbureaus, gemeenten, provincies en de rijksoverheid tot onze klantenkring.

Ben je student in het MBO of HBO (chemie of biologie) en op zoek naar een leuke en interessante stage? Dan is Aqualysis een prima plek voor je.

Tijdens je stage krijg je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten en bijvoorbeeld je stageverslag of afstudeeropdracht. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving en een goede begeleiding bij het maken van afstudeeropdrachten of stages.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Hans Wieferink (teamleider) hwieferink@aqualysis.nl

Trefwoorden: Stage, Afstudeeropdracht, Laboratorium, Laboratoriumonderzoek, Wateronderzoek, Chemie, Biologie, MBO, MLO, HLO, HBO, Zwolle, Overijssel.