Aqualab Zuid is actief in de (drink)waterwereld, waarin heel verschillende vakgebieden een rol spelen: planning en logistiek, bemonstering, laboratoriumtechniek, kwaliteitsborging, (financiële) administratie, marketing en communicatie. Op al deze gebieden willen we de beste prestatie leveren. Daarbij streven we naar een sterke samenhang tussen de diverse disciplines.

Meeloopstages en afstudeerstages
Jonge enthousiaste professionals in opleiding geven we graag de ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen. We bieden kortere en langere stages op zowel MBO-, HBO- als WO-niveau. Daarbij kan het gaan om uiteenlopende specialismes en beperken we ons niet alleen tot studenten van laboratoriumopleidingen.
Stuur ons een motivatiebrief met cv en we laten je snel weten of je langs kan komen voor een kennismakingsgesprek.

Snuffelstage
Ben je een leerling van een middelbare school en wil je een snuffelstage bij ons volgen? Dat kan! Wij maken je graag gedurende één dag wegwijs in de wereld van het wateronderzoek. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.
Stuur ons een aanbevelingsbrief van je school, waarin o.a. wordt aangegeven wat je specifieke leerdoelen zijn, dan zullen wij ons programma hier zo goed mogelijk op afstemmen.

Contact
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Stuur dan je mail naar info@aqualabzuid.nl ter attentie van onze P&O-adviseur Gerda de Leede.