Genetwister Technologies B.V. is een innovatief biotechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in moderne veredelingstechnieken en biotechnologie voor land- en tuinbouwgewassen. Het bedrijf identificeert en isoleert moleculaire markers voor veredeling, groene biotechnologie en diagnostiek, door gebruik te maken van high throughput sequencing, expressie profiling en functional genomics. Genetwister ontwikkelt eigen software voor database management, data-analyse en datamining systemen.

We zijn op zoek naar

ENTHOUSIASTE STAGIAIRES (m/v)

  • HBO / WO
  • Bio-informatica

Wanneer je een bio-informatica opleiding op HBO of Universitaire niveau volgt, en het je interessant lijkt om ook eens te zien hoe het in het bedrijfsleven gaat, dan is Genetwister misschien interessant voor jou.

Wij bieden
Een stageplaats voor minimaal zes maanden. Stagiaires krijgen een eigen onderzoeksvraagstelling en de mogelijkheid om deze binnen onze bio-informatica omgeving te onderzoeken. Intensieve begeleiding zorgt voor een optimale voortgang van het project. Een beperkte stagevergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?
Stuur uw CV op naar: info@genetwister.nl

Trefwoorden: Stage, Bio-informatica, HBO, WO, Plant Biotechnologie, Wageningen, Gelderland