Saltro is een innovatief diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoek en advies zorgverleners ondersteunt bij het bieden van de beste zorg aan patiënten. Saltro is een erkend stagebedrijf. Ben je student of scholier en volg je een mbo- of hbo-opleiding? Dan kun je bij ons interessante stages lopen. Ook als je een bbl-opleiding doet kun je bij ons terecht.

Samenwerking met kenniscentra

Voor het aanbieden van onze stageplaatsen werkt Saltro samen met SBB en Ecabo. Samen zorgen wij ervoor dat je een goede stage kunt lopen waarin je veel leert. Saltro voelt zich betrokken bij studenten en scholieren die graag willen leren en zich verder ontwikkelen. Daarom helpen wij je goed voor te bereiden op je loopbaan.

Mogelijkheden

Natuurlijk, we zijn een diagnostisch centrum dus is de kans groot dat je bij ons in het laboratorium wilt werken. Het spreekt voor zich dat je met de juiste opleiding die mogelijkheid hebt. Maar ook als je op zoek bent naar een andere functie kun je bij ons terecht. Zoals een stage bij de mensen die bloed afnemen. Deze keuze ligt vooral voor de hand als je een opleiding volgt tot doktersassistent. Maar ook voor administratieve stages kun je ons benaderen.

Stage bij Saltro?

We willen het voor jou zo aantrekkelijk mogelijk maken om stage te lopen bij Saltro. Daarom krijg je een stagecontract en € 300,- per maand stagevergoeding. Uiteraard zorgen we ook voor goede begeleiding. De stageplaatsen kun je allemaal terugvinden op www.stagemarkt.nl. Log in met je gegevens en zoek naar onze stages.

Meer weten?

Wil je meer weten over stage lopen bij Saltro? Neem dan contact op met de afdeling HR, telefoonnummer 030  236 11 75.