DNA, CSI, onderzoek doen. Ben je nieuwsgierig naar hoe iets in elkaar steekt? Dan voel jij je vast thuis bij een van de laboratoriumtechniekopleidingen van De Leijgraaf.

ROC de Leijgraaf is een moderne kennisonderneming voor Noordoost Brabant. Hier kunnen jongeren en volwassenen op ieder moment in hun leven terecht voor een praktijkgerichte mbo-opleiding, deeltijd havo en vmbo-t. Ons Loopbaancentrum helpt bij (re)integratie en inburgering. Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij trainingen en daarnaast trajecten voor innovatie en strategievorming. Met vestigingen in Oss, Veghel, Uden, Cuijk, Boxmeer en Mill zijn wij voor iedereen dichtbij.

Bij ROC de Leijgraaf studeren nu ongeveer 9.000 deelnemers. Zo’n 750 personeelseden doen al het mogelijke om de ambities van het roc waar te maken.

Samenwerking met bedrijven en HAN
ROC Rijn IJssel college en ROC De Leijgraaf werken samen met verschillende bedrijven en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) om nog betere faciliteiten en opleidingstrajecten op het gebied van laboratoriumonderwijs te ontwikkelen. Voor jou, als aankomende student, biedt dit diverse voordelen en kansen. Er is een speciaal doorstroomtraject naar de Hogere Laboratorium Opleiding van de HAN. Bovendien word je, door de goede samenwerking met het bedrijfsleven, optimaal voorbereid op je beroep.