Operators, technici en managers beter maken: de missie van VAPRO Trainingen!

VAPRO Trainingen is specialist op het gebied van trainingen voor technici, operators en managers in de procesindustrie. Het aanbod en de inhoud van de trainingen worden geregeld geactualiseerd en sluit perfect aan op de ontwikkelingen in de industrie.

De trainingen van VAPRO zijn zo opgezet dat je de opgedane kennis direct in de praktijksituatie inzet. Ze vormen een uitdagende mix van theorie en praktijk. De docenten maken gebruik van moderne, herkenbare en inspirerende werkvormen. Daarmee is het effect van een training maximaal en blijvend.

VAPRO Trainingen in 6 thema’s

De procesindustrie is een innovatieve omgeving die constant verandert. Om goed te presteren heb je aan enkel vaktechnische kennis niet genoeg. Je moet beschikken over goede werknemers, die flexibel inzetbaar zijn. Je moet daarnaast voldoen aan allerlei wetten en regels op gebied van veiligheid en milieu. Bovendien moet je er ondertussen voor zorgen dat de productie optimaal rendeert. Bij dit alles is goede communicatie onmisbaar. VAPRO Trainingen ondersteunt je bij dit alles met een volledig aanbod van workshops, trainingen en leergangen.

hrd_252x151_8HRD

Veranderingen in de productieorganisatie en de wijze van produceren hebben vaak direct invloed op de inzetbaarheid van medewerkers. Met VAPRO voer je een effectief, efficiënt en toekomstgericht HRD-beleid. Lees meer …

management-en-communicatie_252x151_13Management en Communicatie

De procesindustrie is een omgeving die technologisch steeds omvangrijker en complexer wordt. Goed leidinggeven en duidelijk communiceren is essentieel om optimaal te blijven presteren. Onze trainingen leren je hoe. Lees meer ….

procesoptimalisatie_252x151_9Procesoptimalisatie

Met de procesoptimalisatietrainingen van VAPRO leer je om processen slimmer en effectiever in te richten. Het resultaat is kortere doorlooptijden, hogere kwaliteit, minder storing, minder uitval, lagere kosten en betere controle. Lees meer …

duurzaamheid-veiligheid-en-milieu_252x151_14Duurzaamheid, Veiligheid en Milieu

Duurzaam inzetbare medewerkers, een goede veiligheidscultuur en energiebewust produceren: De trainingen van VAPRO ondersteunen je hierbij. Lees meer …

veiligheid-op-scholen-en-in-laboratoria_252x151_116Veiligheid op scholen en in laboratoria

Speciaal voor scholen en laboratoria heeft VAPRO een aantal workshops ontwikkeld op het gebied van veiligheid. Lees meer ….

VAPRO Detachering. Sterk in vakmensen

Alle kennis en ervaring gecombineerd met een groot en actueel bestand aan vakpersoneel zorgt ervoor dat wij ook op het gebied van flexibele personeelsoplossingen een sterke partner voor u zijn. Lees meer ….

Meer informatie

Heeft u interesse in een training of wilt u meer informatie? U kunt ons altijd bellen +31 70 33 78 301

Direct inschrijven is ook mogelijk.

Lees hier meer over Vapro Opleidingen