Bureau de Wit is een onafhankelijke en landelijk opererende organisatie voor controle en advies over voedselveiligheid en waterveiligheid. Wij werken onder meer voor horeca, recreatiebedrijven en –instellingen, catering, detailhandel, zorginstellingen, productiebedrijven, vastgoedontwikkelaars en –beheerders. Voor de horeca en zorg zijn we marktleider.

Hieronder volgt een overzicht van de trainingen die Bureau de Wit verzorgd:

 • Hygiene & HACCP cursus
  De cursus HACCP heeft tot doel medewerkers bewust te maken van het belang van een goede hygiëne. Dit motiveert niet alleen om veilig en hygiënisch te werken. Medewerkers leren ook hoe zij effectief en efficiënt de stappen kunnen doorlopen die van belang zijn in voedselveiligheid.
 • HACCP horeca training
  Vanaf 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode horeca. U moet kunnen aantonen dat uw bedrijf werkt volgens de nieuwe Hygiënecode. Bureau de Wit heeft in nauwe samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, en in opdracht van Koninklijke Horeca Nederland, de technische inhoud van deze nieuwe code geschreven.
 • Allergenen training
  Hoe zorgt u ervoor dat binnen uw bedrijf adequate kennis paraat is om de vragen van uw gasten, klanten of patiënten over allergenen te beantwoorden? Door uw medewerkers hierin te trainen, kunt u erop vertrouwen dat zij goed zijn toegerust om klanten de gevraagde informatie te geven.
 • E-learning
  Bureau de Wit biedt diverse cursussen en trainingen aan via E-learning. Basiscursussen zijn bijvoorbeeld HACCP voor diverse branches, allergenen en legionellabeheer. Wij hebben een eigen E-learning applicatie. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel aan uw wensen voldoen en E-learning programma’s volledig op maat aanbieden. Onze E-learning is zeer laagdrempelig en stelt weinig eisen aan de apparatuur, de nadruk ligt op het gebruiksgemak. De E-learning is bovendien geschikt voor iedere leeftijdscategorie.
 • Trainingen legionella preventie
  De controle op legionella vraagt blijvende aandacht binnen uw bedrijf. Bureau de Wit biedt daarom trainingen in legionellapreventie. Hiermee houdt u de kennis en vaardigheden van uw medewerkers up-to-date. De training legionella maakt uw medewerkers bewust van de risico’s, beter toegerust en gemotiveerd om hun beheerstaken uit te voeren.