Sensz heeft meer dan 13 jaar ervaring bij bedrijven die veilig voedsel belangrijk vinden, van horeca tot bedrijfscatering, van retail tot zorg. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft daarnaast haar vertrouwen uitgesproken in ons zelfcontrolesysteem. U bent verzekerd van gespecialiseerde en professionele dienstverlening!

Bewezen Resultaat
Sensz ondersteunt veel bedrijven bij het proces van voedselveiligheid. Want Sensz helpt van een oranje formule beoordeling naar groen! En met vakkennis en ervaring. Inhoudelijk en pragmatisch. Helder en kleurrijk.

Verminderd toezicht door de NVWA
Behaal ons officiële certificaat, het Waarborg Voedselveiligheid. Een erkend zelfcontrolesysteem met het formele vertrouwen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Zo wordt een groene beoordeling en verminderd toezicht van de NVWA een feit!

Wat zijn onze voedselveiligheidsdiensten?

Wij geloven dat voedselveiligheid in Nederland innovatiever en leuker kan. Daarom leveren wij voedselveiligheid diensten en producten die helder en kleurrijk zijn.Bewezen Resultaat
 • HACCP Controle
 • Waarborg Voedselveiligheid
 • HACCP diensten
 • Interactieve Handboeken
 • ISO
 • HACCP Trainingen
 • Voedselveiligheid Advies

HACCP Trainingen

Trainingen op het gebied van voedselveiligheid kan ook op een leuke en interactieve manier! En dat is precies waar de trainingen van Sensz voor staan. Alle gevolgde trainingen worden gehonoreerd met een certificaat. Zodat uw medewerkers trots kunnen zijn en u daarnaast als werkgever aantoonbaar kunt maken dat medewerkers een training hebben gehad op het gebied van voedselhygiëne. Want dat is wat de wet vraagt! Of het nu gaat om een basistraining op het gebied van voedselveiligheid of een allergenentraining, Sensz biedt altijd pragmatische handvatten voor toepassing in de praktijk!

Sensz heeft vele interactieve cursusmodules. Van train-the-trainer sessies tot uitdagende teamsessies. Visueel met aansprekende voorbeelden uit de praktijk, filmpjes met fun & herkenning, op maat gebaseerd op de speerpunten van uw bedrijf. Een greep uit ‘ het assortiment’:

 • HACCP cursus: ‘We gaan op reis……’
  Een basistraining op het gebied van voedselveiligheid waar de deelnemer mee op reis gaat langs alle aspecten van voedselveiligheid. In een paspoort kunnen stempels worden verdiend alvorens naar de volgende bestemming af te reizen.
 • HACCP Cursus: De ‘visgraattraining’
  Een training die ingezet wordt na een analyse van de te verbeteren resultaten op individuele performance indicatoren of juist een combinatie hiervan. Een mooie start van dit proces is de zogenaamde ‘ visgraattraining’. Hierin leren de medewerkers op een actieve manier zelf te komen tot een oorzaakanalyse van achterblijvende scores naar aanleiding van de resultaten van de audits voedselveiligheid.

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op 035-6780917 of stuur een bericht!