Cursussen kwaliteitszorg voor test-, kalibratie en medische laboratoria en inspectieinstellingen

QAducation verzorgt bijna 20 jaar cursussen voor medewerkers op het gebied van kwaliteitszorg voor test- en kalibratielaboratoria, medische laboratoria en inspectie-instellingen. We geven de cursussen zowel in Nederland als in België. Wij trainen u in systeemtechnische en vaktechnische opleidingen. QAducation: laat ISO/IEC 17025, ISO 15189 of ISO/IEC 17020 voor u werken.

Met QAducation houdt u feeling met het vak
U werkt als medisch laborant, analist of hoofdanalist, inspecteur, methodeontwikkelaar, laboratoriummanager of kwaliteitsfunctionaris. Maar we zijn er ook voor medische labspecialisten, interne auditoren, inspecteurs, technische managers en IT-specialisten van laboratoria.

Normen begrijpen
U staat voor uw resultaten. Maar om die resultaten te genereren dient u te werken volgens de kwaliteitsnormen die gelden in uw vakgebied. We leren u hoe de norm te interpreteren.

Competenties verbeteren
Daarnaast trainen we u ook in vaktechnische vaardigheden zoals methodevalidatie en 4xO-aanpak. Kortom: QAducation helpt u uw competenties verbeteren, zodat u plezier in het werk blijft houden.

Aanbod
U kunt bij ons terecht voor de open inschrijftrainingen, incompanycursussen en maatwerk-trainingen. Onze cursussen zijn los van elkaar te volgen maar bevatten ook een doorlopende leerlijn. U vindt de cursussen op een A4. Met het certificaat op zak gaat u meteen aan de slag.

Klik hier voor de agenda met alle cursussen.

Meer weten
Heeft u vragen over een cursus, een vervolgcursus of over de locatie? Als u het online formulier invult, dan krijgt u binnen 24 uur een reactie. Of per e-mail: info@qaducation.nl. Wilt u liever groep medewerkers in één keer trainen? We hebben een incompanycursus voor u.