Voor het verkrijgen van een BHV certificaat kun je een BHV cursus bij Fort Markenbinnen volgen.

Naast deze cursus moet de BHV-cursist jaarlijks een BHV herhaling volgen om de bekwaamheden te oefenen zodat de geldigheid van het vertificaat gewaarborgd blijft.

Inhoud en lokatie van de cursus

Op een unieke locatie in Noord-Holland volgen uw medewerkers bij Fort Markenbinnen een praktische tweedaagse BHV-opleiding. Praktisch, want in deze opleiding is realistisch trainen met scenario’s en interactieve opdrachten de norm. Met zowel leslokalen als thematische ontruimingsgedeeltes en een blusplaat is vrijwel elke situatie op ons fort na te bootsen. Zodat de BHV cursisten in uw bedrijf straks ook echt weten wat in de opleiding is geleerd.

Maatwerk BHV is mogelijk

U kunt zich aanmelden voor een BHV cursus met minimaal 8 en maximaal 14 personen. Vanaf 8 cursisten is het mogelijk om een cursus waar dan ook in Nederland, op locatie te volgen.

Overige cursussen

U kunt bij Fort Markenbinnen ook terecht voor EHBO cursussen en ARBO trainingen.

Wie zijn wij?

Het RBOC Fort Markenbinnen is een professioneel opleidingscentrum voor bedrijven, organisaties en hulpverleners. Met gecertificeerde veiligheidstrainingen, ervaren instructeurs en een bijzondere, veelzijdige locatie helpen we u de veiligheid in uw werk- of leefomgeving te vergroten.

Contact

Bel met 075 – 641 1628 of e-mail naar info@fortmarkenbinnen.nl