Interscience-logo-2020Wat kan het Interscience Opleidingscentrum voor u betekenen? U wilt de keten versterken, een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen binnen uw laboratorium, het beste resultaat leveren? Dat is mogelijk, maar gaat niet vanzelf. Investeer daarom in uzelf en uw organisatie door het volgen van en Interscience opleiding.
Interscience_opleidingen

Of u nu beginnend chromatografist bent of een ervaren applicatieontwikkelaar, Interscience biedt u de juiste mogelijkheden om uw doel te bereiken. Interscience opleidingen staan garant voor:

  • merkonafhankelijkheid
  • brede keuze uit GC en MS cursussen
  • uniek aanbod monsterintroductiecursussen
  • compleet programma software cursussen
  • perfecte balans tussen theorie en praktijk
  • direct toepasbaar resultaat
  • diverse locaties in de Benelux

40 jaar ervaring op het gebied van innovatieve chromatografie

Opgericht in 1975 is Interscience uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve chromatografieoplossingen. Met 66 medewerkers en ruime vestigingen in Louvain-la-Neuve (België) en Breda (Nederland) zijn we optimaal georganiseerd om onze klanten in de Benelux van dienst te zijn.

Uw applicatievraag staat altijd centraal! 

Het is onze kracht om deze te koppelen aan relevante technologische ontwikkelingen en concreet te vertalen naar bruikbare en rendabele oplossingen. Goede adviezen, robuuste apparatuur en snelle, betrouwbare service liggen ten grondslag aan jarenlange vruchtbare samenwerkingsverbanden.

Ons eigen Opleidingen Centrum

In de IS-X Academy wordt alle input vanuit de Interscience professionals en expertisecentrum IS-X verwerkt tot een uitgekiend aanbod opleidingen voor GC, GC-MS en aanverwante technieken. Vertrekkend vanuit concrete behoeften in een lab en met bijzondere aandacht voor de praktijk. Naast losse cursussen en gespecialiseerde opleidingen, tekent IS-X Academy ook een volledig en flexibel opleidingstraject uit per individuele medewerker. Alle onderdelen kenmerken zich door actualiteit en praktische toepasbaarheid. Dat maakt van een opleiding aan de IS-X Academy altijd een prettige leerervaring. Of we die nu in het IS-X opleidingscentrum geven of bij u op het lab.

Een greep uit ons aanbod:

Kijk hier voor alle opleidingen om uw theoretisch en praktisch inzicht te vergroten.

Meer weten? 

IS-X Academy
Tinstraat 16, 4823 AA Breda
T +31 (0)76 541 18 00
academy@is-x.com

Locatie Belgium
Avenue Jean-Etienne Lenoir 2,
1348Louvain-la-Neuve
T +32 (0)10 45 00 25
support@is-x.com