Bij de HAN kun je op bijna elk vakgebied een cursus volgen, zo ook in de richting van life sciences en chemie. Alle cursussen hebben een sterke link met de praktijk en zijn vaak ook samengesteld in samenwerking met organisaties in de life sciences & chemie, zoals farma- en chemiebedrijven, kennisinstellingen (universiteiten) en diagnostische en onderzoekslaboratoria in ziekenhuizen.

HBO- en Post-HBO cursussen

De HBO cursussen zijn vooral bedoeld voor deelnemers met een MBO vooropleiding en richten zich op bij-, na- en omscholing. De Post-HBO cursussen zijn verdiepingscursussen voor diegenen die al een HBO vooropleiding hebben gedaan.

De cursussen worden niet alleen op de HAN-campus in Arnhem of Nijmegen gegeven, maar vaak ook als incompany cursus bij een bedrijf in Nederland of elders in de wereld. De cursussen zijn over het algemeen op één dag per week, meestal met een start in de middag en doorlopend tot in de avond. Daardoor hoeven de cursisten niet in de file te staan. Bovendien is er op de HAN campus voldoende parkeergelegenheid. Lees verder op onze site.

Kom langs bij de HAN

Oriënteer je je graag verder in het vinden van een geschikte deeltijdopleiding? Kom langs bij de HAN in Arnhem op een Open Avond, proefcollege of meeloopcollege. Of vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek met een studieadviseur aan.