Oriënteer je je op een passende laboratoriumopleiding? In het uitgebreide aanbod van Avans+ vind je vast en zeker de opleiding laboratoriumtechniek die aansluit bij jouw werkniveau en ervaring. 

Meer inzicht dankzij een laboratorium opleiding

Werk je in een laboratorium? Dan produceer je dagelijks grote hoeveelheden data, werk je met analyseapparatuur en gevaarlijke stoffen. Een laboratoriumopleiding kan jou meer inzicht bieden in bijvoorbeeld onverwachte situaties die kunnen ontstaan. Met onze praktijkgerichte opleidingen laboratoriumtechniek leer je meer over analysetechnieken, kwaliteitsborging en veiligheid bij lab-werkzaamheden. Hierdoor verbetert jouw inzicht en kun je adequaat inspelen op onverwachte situaties.

Adviesgesprek Avans plusKies uit 13 opleidingsclusters binnen Laboratoriumtechniek:

Docenten

Onze docenten, trainers en adviseurs zijn ervaringsdeskundigen met een bewezen staat van dienst. Zij zijn medeverantwoordelijk voor het invullen en uitvoeren van je opleiding. Door hun jarenlange praktijkervaring realiseren zij de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden.

Avans+ zorgt persoonlijk voor groei

Deze zin vat op een kernachtige manier samen waar het om draait. Het persoonlijke is belangrijk bij Avans+, in vele opzichten. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken. Dat streven zit niet alleen in ons beleid, het zit vooral in onze aard; we zorgen daar persoonlijk voor.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website. Of vraag direct een brochure aan.