Veolia Polymers (voorheen AKG Polymers) is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van kunststofrecycling. De focus ligt hierbij op Polypropyleen (PP), een moderne en veelzijdige kunststof. Onze productielocatie is gevestigd in Vroomshoop, Nederland. Uit industriële en, in toenemende mate, consumenten afvalstromen (bijv. voedselverpakkingen) wordt hier jaarlijks meer dan 40.000 ton PP recyclaat op een duurzame manier geproduceerd.

De Vision PP Compounds van Veolia Polymers vinden hun weg in auto-onderdelen, tuinmeubelen, huishoudelijke apparaten (stofzuigers, koffiemachines), diverse opbergsystemen (kratten/boxen) en uiteraard de plant- en boomcontainers.

Innovatie, product- en procesontwikkeling spelen een belangrijke rol bij het verbeteren en vernieuwen van ons eindproduct en zorgt ervoor dat wij flexibel kunnen blijven anticiperen op de groeiende vraag vanuit de markt.

Door ons te richten op toepassingen die voorheen alleen uit nieuw materiaal werden gemaakt, heeft Veolia Polymers zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van kunststofrecycling in Europa.