Thermo Fisher Scientific is de wereldleider op het gebied van wetenschappelijke dienstverlening. Onze missie is om onze klanten in staat te stellen om de wereld gezonder, schoner en veiliger te maken. Met een omzet van bijna $ 12 miljard, bedienen wij met 39.000 medewerkers wereldwijd klanten binnen de farmaceutische en biotechnologische industrie, ziekenhuizen en klinische diagnostische laboratoria, universiteiten, onderzoeksinstellingen en overheidsinstanties, maar ook in milieu-en procescontrole binnen de industrie.

Wij creëren waarde voor onze belangrijkste stakeholders door middel van drie vooraanstaande merken:

Met deze unieke combinatie bieden wij innovatieve technologieën, handige inkoopmogelijkheden en één enkele oplossing voor laboratorium bedrijfsvoering.

Onze producten en diensten helpen onze klanten complexe analytische uitdagingen op te lossen, de patiëntdiagnostiek te verbeteren en de productiviteit op het laboratorium te vergroten.

Unity™ Lab Services

Unity Lab Services biedt geïntegreerde laboratorium service, ondersteuning en supply management. Of u nu op zoek bent naar service voor een instrument, of op zoek naar middelen voor uw laboratoria, Unity Lab Services biedt oplossingen voor uw zakelijke behoeften. Wij bieden programma’s aan voor alle instrumenten, apparatuur en laboratorium benodigdheden, ongeacht de leverancier.