Strooming is gespecialiseerd in het oplossen van problemen op het gebied van binnenmilieu, legionella beheersing en asbest inventarisatie

Compleet ontzorgd
Wij bieden onze klanten een compleet ontzorgmodel aan op het gebied van veiligheid en energiebesparing, waaronder diensten en producten op het gebied van installatiewerkzaamheden, technisch beheer, adviesdiensten, keuringen en laboratoriumonderzoeken. Zo zijn wij gespecialiseerd in luchtonderzoek en monstername, legionella beheersplan, het opsporen van stank en vreemde geuren, en het onderzoeken van het binnenmilieu op schadelijke stoffen, maar ook bieden wij diensten aan op het gebied van waterveiligheid, luchtkwaliteit, brandpreventie, asbest, energiebesparing en technische keuringen.

Onze kracht is dan ook één contactpersoon, één aanspreekpunt die alles voor u verzorgt.

Onze Diensten zijn o.a.

  • Binnenmilieu Oplossingen
  • Asbest Oplossingen
  • Legionella Oplossingen

Onze klanten
Ons klantportfolio loopt sterk uiteen: zo werken wij voor ziekenhuizen, woningcorporaties, scholen, zwembaden, vakantieparken en hotels, maar ook voor andere bedrijven die binnenmilieu problemen ervaren in een kantoor of gebouw. Wij staan ook klaar voor particulieren, bijvoorbeeld bij gezondheidsklachten in een woning, onverklaarbaar (fijn)stof of andere symptomen van een slecht binnenmilieu.

Heeft u een binnenmilieu probleem?
Wij helpen u graag uw binnenmilieu probleem op te lossen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of vraag een spoed monstername aan bij een ernstige situatie.