Steendam is in 1973 gestart als groothandel in sanitaire artikelen. In de loop der jaren is de aandacht steeds meer verschoven naar het laboratorium.

Toenemende specialisatie en ervaring hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is; leverancier van essentiële sanitaire producten voor de inrichting van laboratoria en andere (industriële) werkruimten. Om deze ontwikkeling weer te geven is in 1999 de naam Steendam Sanitair BV veranderd in Steendam lab furnishing supplies.

Steendam fungeert als schakel tussen afnemers en producenten. Ons doel is het aanbieden van een productenpakket met een goede prijs / kwaliteit verhouding, waarbij steeds wordt ingespeeld op de nieuwste ontwikkelingen en eisen in de markt. Naast de exclusieve vertegenwoordiging van verschillende fabrikanten, worden er ook innovatieve producten in eigen beheer ontwikkeld en op de markt gebracht.

Ons leveringsprogramma is onderverdeeld in 5 hoofdgroepen: laboratoriumkranen, veiligheidsdouches, werkbladen, spoelbakken en afvoersystemen. Door ruime voorraden en een goede organisatie zijn deze artikelen vlot leverbaar.

Zoekt u iets speciaals? Geen probleem, Steendam is ook sterk in maatwerk.

We denken graag met uw ‘lab furnishing’ mee!