Snijders Labs startte in 1984 als producent en leverancier van laboratorium apparatuur met o.m. Ultra Lage Temperatuur vriezers (-86°C). In de loop der tijd breidde dit leveringsprogramma zich snel uit met o.a. koelbroedstoven (voor zowel microbiologische als voedingslaboratoria), klimaatkasten en –kamers (voor plantengroei), tot het complete programma zoals we deze momenteel aan u presenteren.

Locaties

De Snijders activiteiten vinden plaats op 2 verschillende locaties, vlakbij elkaar gesitueerd in Tilburg. Het hoofdkantoor, de productie en showroom (met daarin intern transport materiaal) zijn te vinden in de Laurent Janssensstraat. In het nieuwe pand aan de Gebr. Salastraat is er een speciale showroom voor de laboratorium apparatuur, OA testruimten, het technische en commerciële trainingscentrum en de externe opslag voor monsters incl. Cryotheek®.

Investeren in technologie

De Snijders productie capaciteit is inmiddels gegroeid tot een 10.000 m2 oppervlakte met ca. 60 medewerkers. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur, zoals o.a. lasrobots en lasermachines voor het bewerken van buizen, CNC gestuurde en C6 revolver ponsmachines en een eigen poederstraat. Alle productie en R&D processen vallen onder directe management supervisie.
Door een stevig investeringsbeleid slaagt Snijders erin met behulp van nieuwe technologieën aan de top te blijven op het gebied van productie en design. De nauwe samenwerking met onze eindgebruikers en dealers wereldwijd draagt bij aan het verwerven van praktische know-how, begeleiding en ontwikkeling om toekomstige groeimogelijkheden veilig te stellen.

Snijders Care

De origine van dit bedrijf, producent en leverancier van interne transportsystemen, is uniek door haar eigen produktie. Speciale wensen, in formaat en/of afwerking van logistieke meubelen voor de zorginstellingen en ziekenhuizen, worden mogelijk. Nieuw in te richten of bestaande afdelingen kunnen worden voorzien van op maat gemaakte oplossingen. Gebruikservaringen uit de markt zorgen voor een continue verbetering van ons leveringsgamma. Kennis van de markt blijft bij ons voorop staan om een zo goed mogelijk eindproduct volgens afspraak te kunnen leveren.