De zorgsector is continu in beweging. Wereldwijd wordt ingezet op consolidatie. We zien een transitie van het behandelen naar het voorkomen of beheersen van ziektes. Zorgprocessen worden steeds meer met een ‘industriële’ bril bekeken en geanalyseerd met als doel: betere resultaten en lagere kosten.

Siemens Healthcare Nederland B.V. levert met haar wereldwijde toonaangevende oplossingen een bijdrage om de zorg beter, sneller en efficiënter te maken. Innovatieve technologieën voor medische beeldvorming, therapie en laboratoriumdiagnostiek stellen artsen in staat om aandoeningen in een vroeg stadium op te sporen en een behandeling beter en sneller mogelijk te maken. Liefst zo patiëntvriendelijk mogelijk. Individuele diagnostiek en behandeling speelt hierbij een belangrijke rol

Siemens Healthineers helpt u graag met oplossingen voor vraagstukken die spelen in uw business. Of het nu gaat om een tekort aan specialisten, consistente bedrijfsresultaten, een betere concurrentiepositie, het vermijden van financiële risico’s óf het implementeren van een groeistrategie. Wij zijn een betrouwbare partner die u helpt met het verder ontwikkelen van klinische expertise en om zorgprocessen efficiënter en winstgevender te maken.

Producten & oplossingen