Innovatief zijn – dat geldt niet alleen voor onze producten. Waar dat nodig is, slaan wij samen met u nieuwe wegen in. Persoonlijk en klantspecifiek, van een enkel product tot aan een complete oplossing. En dat wereldwijd.

Oplossingen voor de toekomst  

Met toonaangevende verbindings- en automatiseringstechniek realiseren wij samen met onze klanten en partners oplossingen voor de wereld van morgen.

Waar deze ook maar nodig zijn – bijvoorbeeld in de verkeersinfrastructuur, de elektromobiliteit, voor schoon water, duurzame energie en intelligente voedingsnetten of energie-efficiënte machine- en installatiebouw.

Meer over oplossingen

Succesvol in de toepassing

Elke dag weer bewijzen onze producten zich vooral op de volgende gebieden:

  • Schakelkast: Van klem tot en met besturing: er is een uitgebreid productenprogramma met componenten en systemen voor u beschikbaar.
  • Veldinstallatie: Innovatieve I/O-bedradingssystemen en industriële connectoren zorgen voor een efficiënte energie- en dataoverdracht.
  • Apparaat- en aansluittechniek: Of het nu om een printplaataansluiting of elektronicabehuizing gaat, hier vindt u uw individuele oplossing.
  • Systemen en oplossingen: Onze producten gaan van een systematisch principe uit en zijn op veel manieren te combineren. Zo kunt u een individueel pakket samenstellen voor de oplossing van uw specifieke taken.

In alle veelzijdigheid

Van veel markten thuis: wij hebben de knowhow, ervaring en dienovereenkomstige oplossingen op allerlei gebied. Onze productcategorieën spreken hier duidelijke taal. Ze zijn niet alleen veelzijdig. Ze zijn vooral het resultaat van decennialange intensieve ontwikkeling en consequente klantgerichtheid.

Meer over producten