Wie zijn wij ?

Pharmaline is een jonge, innovatieve, semi-industriële bereidingsapotheek. Ons hoog gekwalificeerde bedrijf is opgezet volgens de meest recente GMP-richtlijnen. Wij bieden ongeveer 800 apotheekhoudenden in Nederland een rationeel en volledig pakket van farmaceutische oplossingen, service en advies. Standaardisatie, rationalisatie, kennis en expertise staan hierbij centraal, waardoor de kwaliteit van de zorg toeneemt terwijl de zorgkosten afnemen. Onze missie luidt kort en krachtig: ‘Leading the future of compounding’.

Wat doen wij?

Pharmaline biedt het volledige pakket apotheekbereidingen dat gebruikelijk is in de openbare apotheek.

Dit geldt zowel voor voorraadbereidingen als ad hoc bereidingen op patiëntniveau in de vorm van crèmes, zalven, tabletten, capsules, druppels, vloeistoffen, suspensies en injectabilia (injecties, infusen, cassettes).

U hoeft dus niet te zoeken waar bepaalde producten verkrijgbaar zijn; bij ons kunt u voor al uw apotheekbereidingen terecht!

Onze ervaren apothekers staan dagelijks klaar om u te adviseren over rationaliteit, farmacotherapie, bereidingstechniek, toepassingstechniek en wet- en regelgeving. Uiteraard beschikken we ook over de modernste apparatuur.

Waarom Pharmaline?

Pharmaline gaat niet voor kortstondig succes. Wij zetten in op een langetermijnrelatie gebaseerd op samenwerking. Wij ontzorgen u door alles wat met apotheekbereiding te maken heeft van u over te nemen.