Pfizer. Samen werken aan een gezondere wereld

Als u ziek bent, of iemand in uw naaste omgeving ziek is, gaat het maar om één ding: beter worden. Geneesmiddelen kunnen hierbij helpen. Bovendien kunnen geneesmiddelen, zoals vaccins, bijdragen aan het voorkomen van ziekten en kunnen ze de kwaliteit van leven verbeteren.

Wereldwijd worden iedere dag miljoenen mensen behandeld met een geneesmiddel van Pfizer. Tevens verkoopt Pfizer vrij verkrijgbare geneesmiddelen en zelfzorgproducten, zoals de pijnstiller Advil en de multivitamine Centrum.

Al sinds onze oprichting in 1849 werken we aan gezondheid. Wij:

  • maken geneesmiddelen en vaccins die mensen helpen als ze ziek zijn en bijdragen aan het voorkomen van ziekten.
  • werken voortdurend aan nieuwe, innovatieve behandelingen die het leven van patiënten significant zullen verbeteren.
  • verkopen enkele van ’s werelds bekendste en meest voorgeschreven geneesmiddelen en vaccins.
  • zijn op een missie om het toonaangevende, innovatieve biofarmaceutische bedrijf te zijn.
  • zijn trots om deel uit te maken van een bedrijfstak die heeft geholpen om levensbedreigende ziekten te behandelen, te genezen en uit te roeien.
  • dragen mondiaal bij aan de gezondheidszorg, hier zijn vele duizenden collega’s – in meer dan 150 landen – bij betrokken.
  • werken samen aan een gezondere wereld.

Medische vragen over Pfizer geneesmiddelen?

Bel gratis 0800 – MEDINFO (6334636)

Medische zorgverleners (zoals artsen, apothekers, specialisten) kunnen ook met behulp van het online webformulier vragen indienen over Pfizer geneesmiddelen. Dit kunt u doen door hier te klikken.

Bijwerking melden?

Het is belangrijk eventuele bijwerkingen altijd te melden, ook als ze misschien niet te wijten zijn aan het geneesmiddel. Dit leert ons om de oorzaak van de bijwerking te begrijpen en daar waar nodig efficiënt te reageren.
Wilt u een bijwerking melden? Gebruik dan het meldformulier bijwerkingen.