High Tech Factory biedt een high tech- productiefaciliteit op de campus van de Universiteit Twente, op loopafstand van het NanoLab van MESA+, wereldwijd één van de grootste in het veld van micro- en nanotechnologie. High Tech Factory is bedoeld om bedrijven die behoefte hebben aan high-tech laboratoria en cleanrooms in staat te stellen door te groeien. Ze kunnen hun producten verder ontwikkelen en productie opschalen voor de commerciële markt. Je vindt in de directe nabijheid van High Tech Factory niet alleen de kennis en expertise maar ook alle voorzieningen die nodig zijn om tot ontwikkeling en groei te komen, in perfecte samenwerking en optimaal toegankelijk. Ongekend in Nederland en ook in Europa heel bijzonder.

Wat kunnen we voor u betekenen?
Niet alleen de aantrekkelijke ligging, maar ook de mogelijkheden binnen de faciliteit zijn zeer divers. High Tech Factory biedt high-tech laboratoria, hoogwaardige cleanrooms en flexibele kantoorruimtes. Bijkomend voordeel is dat bedrijven in elkaars nabijheid zitten en productiefaciliteiten kunnen delen.

Een extra faciliteit is High Tech Fund. Een apparatuurfonds dat ondernemers in staat stelt om kostbare productieapparatuur aan te schaffen. Daarmee valt in één keer een grote investering van hen af en helpt het bedrijven af van een vaak onoverkomelijk voorfinancieringsprobleem. Een aantal bedrijven heeft dankzij het fonds hun productie kunnen waarmaken. Het fonds blijkt een katalysator te zijn voor bedrijven die willen groeien.