GNT is mondiaal marktleider voor het kleuren van voedsel en een betrouwbare partner in de voedsel- en drankenindustrie. Wij bieden schitterende kleuren dankzij onze EXBERRY® kleurende levensmiddelen met heel veel toepassingsmogelijkheden. Bijv. in dranken, snoepgoed en zuivelproducten, om er slechts een paar te noemen. Bijna alles is mogelijk. Onze Nutrifood® producten bieden heel geconcentreerd al het goede van fruit en groenten en bieden eveneens heel veel toepassingsmogelijkheden, zoals het toevoegen van smaak, kleur en extra voedingsstoffen.

Voor het toevoegen van natuurlijke kleurstoffen kiezen steeds meer professionele bedrijven voor EXBERRY® kleurende levensmiddelen. EXBERRY®producten zijn gemaakt van fruit, groenten en eetbare planten. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige toevoegingen of organische oplosmiddelen. EXBERRY® is gebruiksvriendelijk, zeer stabiel en biedt u een schier onbeperkt assortiment van schitterende kleuren. Maak uw keuze! EXBERRY® kleurende levensmiddelen kunnen direct en veilig geconsumeerd worden, ook tijdens het productieproces. Op het etiket kunnen ze als ingrediënten vermeld worden, dus niet als toevoeging. Een “clean label” manier om schitterend gekleurde voedselproducten te maken, precies zoals uw klanten dat willen.

Met de opgedane kennis uit onze ruim 30 jaar ervaring in het verwerken van fruit en groeten, hebben we de Nutrifood® fruit- en groenteconcentraten ontwikkeld. De innovatieve “clean label” oplossing om uw voedselproducten dat beetje voedzame extra te geven.