Fisher Scientific is onderdeel van Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific is de wereldleider op het gebied van wetenschappelijke dienstverlening. Onze missie is om onze klanten in staat te stellen om de wereld gezonder, schoner en veiliger te maken. Met een omzet van bijna $ 17 miljard, bedienen wij met 50.000 medewerkers wereldwijd klanten binnen de farmaceutische en biotechnologische industrie, ziekenhuizen en klinische diagnostische laboratoria, universiteiten, onderzoeksinstellingen en overheidsinstanties, maar ook in milieu-en procescontrole binnen de industrie.

Wij creëren waarde voor onze belangrijkste stakeholders door middel van drie vooraanstaande merken:

Met deze unieke combinatie bieden wij innovatieve technologieën, handige inkoopmogelijkheden en één enkele oplossing voor laboratorium bedrijfsvoering.

Onze producten en diensten helpen onze klanten complexe analytische uitdagingen op te lossen, de patiëntdiagnostiek te verbeteren en de productiviteit op het laboratorium te vergroten.

Of het nu gaat om fijne chemicaliën, verbruiksartikelen of apparatuur, Fisher Scientific heeft meer dan 200.000 producten om u te voorzien van consistente, reproduceerbare resultaten. Vanwege ons uitgebreide assortiment, gebruiksvriendelijke online bestelsysteem, efficiënte leveringen, kundige klantenservice en competitieve prijzen zijn wij in Nederland één van de grootste leveranciers van laboratoriumproducten.

Fisher Scientific

Als toonaangevende leverancier van meer dan 150.000 verschillende laboratoriumproducten, chemicaliën, verbruiksartikelen en apparatuur, distribueert Fisher Scientific in Nederland zowel merkproducten van gerenommeerde producenten als eigen label aan meer dan 10.000 klanten. Ons uitgangspunt daarbij is altijd Choice and Convenience.