De Bruin medische groothandel is in 1988 opgericht. Al sinds de oprichting is De Bruin medische groothandel uw adres voor medische apparatuur, medische artikelen en medische disposables. In 1988 is dhr. John J.A. de Bruin begonnen vanuit huis met een assortiment van nog geen honderd artikelen. Al snel groeide dit naar een uitgebreid assortiment van duizenden artikelen.

In juli 2007 zijn de activiteiten van het familiebedrijf De Bruin medische groothandel verplaatst vanuit Oosterhout (NB) naar Drenthe, en in ons jubileumjaar 2013 waarin we 25 jaar bestonden, zijn we verhuisd naar Overijssel.

Dochter Maaike van Wanrooij – de Bruin en schoonzoon Jack van Wanrooij hebben het familiebedrijf in 2007 overgenomen/voortgezet en zijn nu uw directe aanspreekpunt.

Klanten en doelgroepen…

Al ruim 25 jaar, dus vanaf het begin, zijn we vooral gericht op de toelevering van medische instrumenten, artikelen, disposables, apparatuur en praktijkinrichtingen aan collega groothandels, detailhandelaren, klinieken en verpleeghuizen.

Heden rekenen wij ook huisartsen, verpleegkundigen en particulieren tot onze klanten.

Producten en diensten…

Het assortiment bestaat uit medische producten zoals bloeddrukmeters, otoscopen, stethoscopen, onderzoekbanken, instrumentarium en medische disposables zoals handschoenen, spuiten, naalden, tongspatels enz.

Snelle levering, goede service en een uitgebreid aanbod is ons doel met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

KaWe dealerschap…

Wij zijn geautoriseerd dealer van KaWe voor Nederland waarbij wij een breed scala aan kunnen bieden, de nieuwste producten en kleuren alsook de onderdelen, service en garantie.

Heeft u suggesties bijvoorbeeld over kleinere afname-aantallen of heeft u een product wat niet in onze online-catalogus staat? Deel het ons mee telefonisch, per email of via ons contactformulier. Grote kans dat wij het wel kunnen leveren.