Chrysal ontwikkelt hoogwaardige verzorgingsproducten voor snijbloemen en potplanten. Naast het bekende zakje snijbloemenvoedsel dat aan vrijwel elke bos bloemen zit, helpen wij met het verzorgen van bloemen en planten, vanaf de kweker tot bij de consument.

Innovatie is de kern van ons bedrijf: Chrysal doet daarvoor intensief onderzoek. Het resultaat is een breed scala aan producten, die optimale kwaliteit en levensduur garanderen in de bloemenketen (van kweker tot supermarkt). Innovatie is bovendien een continu proces bij Chrysal. Wij streven constant naar verbetering. En met succes, durven we te stellen. Want onze verzorgingsmiddelen worden wereldwijd in meer dan veertig landen gebruikt.

Onze inzet is maximale klanttevredenheid, door complete oplossingen voor bloemverzorging te bieden. Onze service richt zich op het verbeteren van kwaliteit. We helpen onze klanten het uitvalpercentage te verminderen en kosten te verlagen. Chrysal is partner van veel supermarktketens en kwekers voor kwaliteit en rendement.

Bij Chrysal werken ongeveer 250 mensen waarvan ca. 100 in Nederland.