Brocacef Ziekenhuisfarmacie levert integrale farmaceutische zorg aan instellingen voor de gezondheidszorg en apotheekbereidingen aan (ziekenhuis) apotheken. Tot onze klanten behoren o.a. algemene ziekenhuizen, GGZ instellingen en instellingen voor verpleeghuis-, gehandicapten- en verslavingszorg. Brocacef Ziekenhuisfarmacie heeft ruim 200 medewerkers. Mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk, dé drie belangrijke kernwaarden waarmee we bekend willen staan bij onze klanten en hoe we met elkaar omgaan.

Brocacef Ziekenhuisfarmacie is oorspronkelijk gestart onder de naam ZALV (ZiekenhuisApotheek en Laboratorium Venray). Brocacef Ziekenhuisfarmacie is gegroeid tot een ISO-gecertificeerde zelfstandige onderneming die al meer dan 35 jaar integrale farmaceutische zorg levert aan instellingen voor gezondheidszorg, eerst in Brabant en Limburg, later landelijk.

De apotheek beschikt over een uitstekend geoutilleerd laboratorium, ruime automatiserings-faciliteiten, meerdere verpakkingsmachines en een goed uitgeruste bereidingsafdeling die werkt volgens de richtlijnen van Good Manufacturing Practice (GMP). Brocacef Ziekenhuisfarmacie biedt haar klanten producten en diensten aan op alle gebieden van farmaceutische zorg en werkt aan een continue verbreding en verbetering van haar dienstverlening.