Biomet is één van de wereldleiders in de orthopedische markt. Biomet produceert, verkoopt en distribueert hoge kwaliteit en high-tech orthopedische producten, zoals knieën en heupen, biomaterialen, botcement en chirurgische instrumenten. Biomet is gevestigd in meer dan 90 landen wereldwijd en heeft 11 productielocaties. Met meer dan 7.500 teamleden, genereert Biomet meer dan 3 miljard dollar jaarlijkse omzet.

Biomet hoofdkantoor is gevestigd in Warsaw, Indiana, USA. Het EMEA hoofdkantoor bevindt zich in Dordrecht, en de Global Supply Chain Center (GSCC) in Hazeldonk, Nederland.

Biomet kijkt naar de toekomst met een focus op voortdurende innovatie en groei, maar wil ook trouw blijven aan haar meer dan 30 jaar geleden opgerichte grondbeginselen. Vanaf het allereerste begin heeft Biomet zich laten leiden door de kern van het geloof dat de chirurg-aansluiting op de patiënt van cruciaal belang is. Met een ongeëvenaarde reputatie voor innovatie, responsiviteit en klinisch succes, is Biomet een snelgroeiend particuliere onderneming-equity eigendom.