Bio-Clean B.V. specialiteit is het optimaliseren van de hygiëne in bedrijven waar dit zwaar telt. Onze missie is dit te doen met respect voor de gezondheid van mensen, dieren en het milieu.

Wij werken nauw samen met de firma Wesso AG in Duitsland. Wesso is dé ontwikkelaar van innovatieve oplossingen voor lucht-, oppervlakte- en waterhygiëne. Deze zijn inzetbaar bij het conserveren van voedingsmiddelen en grondstoffen, de bestrijding van ziekteverwekkende bacteriën en het tegengaan van schimmels en virussen.

Onze producten bewijzen zichzelf in de praktijk. Onze klanten boeken uitstekende resultaten met de inzet ervan. En dat op een verantwoorde, natuurlijke manier.

Daarmee werkt Bio-Clean B.V. op een constructieve manier mee aan de verbetering van de voedselveiligheid.

Bio-Clean producten

De Bio-Clean producten zijn met zorg samengestelde behandelingsvloeistoffen op basis van organische fruitzuren, waarvan de antibacteriële en kiemreducerende werking in de praktijk zijn bewezen. De biologische en niet-schadelijke grondstoffen hebben een non-corrosief karakter en zijn pH-neutraal. Door de unieke gepatenteerde samenstelling zijn de producten bruikbaar in een food- en non-food omgeving. De Bio-Clean lijn is ecologisch en in zijn toepassing mens- en diervriendelijk.

De vloeistoffen kunnen worden ingezet bij problemen met virussen, bacteriën, schimmels en gisten.

Tot de mogelijkheden behoren het behandelen van water (koelwater, proceswater en drinkwater), oppervlakten in de breedste zin en lucht.