Ausnutria is een professioneel, snel groeiend en internationale zuivelonderneming. De Ausnutria groep produceert een breed assortiment zuivelproducten bestemd voor consumenten en bedrijven over de hele wereld. Variërend van verse vloeibare tot gedroogde verpoederde producten en van melk en boter tot gespecialiseerde babyvoedingen. De productie van kindervoeding is onze kernactiviteit. Bij Ausnutria in Nederland werken ruim 500 medewerkers verspreid over ons hoofdkantoor in Zwolle en onze productielocaties in Lelystad, Ommen, Kampen, Leeuwarden en Heerenveen. Samen zijn wij onderdeel van Ausnutria Dairy Corporation Ltd., gevestigd in Hong Kong.

Met onze eigen merken Neolac (op basis van biologische koemelk) en Kabrita (op basis van geitenmelk) bieden wij ouders wereldwijd hoogwaardige baby- en kindervoeding. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner voor toonaangevende bedrijven die tevens actief zijn in deze sector en hun merk door ons laten produceren.

Werken bij Ausnutria betekent werken bij een organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur. Bij Ausnutria zijn wij altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering. Realistisch en tegelijk grensverleggend. Zo werken wij samen aan een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met onze producten.