Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van hoge-precisie spelingarme planetaire en kegelwiel reductoren. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma van 9000 verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken.

Producten

Ons productaanbod van reductoren is groot, te bevestigen aan nagenoeg alle servomotoren en geometrisch uitwisselbaar met vertragingskasten van andere fabrikanten. Apex Dynamics  loopt voor qua innovaties en volgt uw marktontwikkelingen en behoeften op de voet. Ook daarmee lopen wij, of in dit geval onze producten, regelmatig harder dan onze concurrentie.
De meeste reductoren, ook wel tandwielkasten of vertragingskasten genoemd, worden bijvoorbeeld standaard uitgevoerd met een behuizing van roestvrijstaal wat ze uitermate geschikt maakt voor machines in de voeding- en genotsmiddelenindustrie.

Internationaal

De moderne productiefaciliteit van Apex Dynamics in Taiwan heeft een vloeroppervlakte van ruim 70.000 m2 en een productiecapaciteit van 50.000 units per maand. Door een wereldwijd netwerk van Apex Dynamics vestigingen is de verkrijgbaarheid en levering van onze producten overal ter wereld gewaarborgd.