De Nederlandse Laboratorium Site

Laborama Expo 2020, 19 en 20 maart – Brussel

Nieuws » Algemeen, Beurs 15 januari 2020

De 21e editie van LABORAMA zal in 2020 doorgaan in Paleis 1 van Brussels Expo. Bezoekers zijn welkom op donderdag 19 en vrijdag 20 maart 2020.

Klik hier om u gratis te registreren

Met zijn grote open oppervlakte, prachtige mezzanine, mooie inkom, goede toegankelijkheid, … biedt Paleis 1 heel wat elementen om LABORAMA voor de voorzienbare toekomst te huisvesten. Daarenboven is Brussels Expo naast een zeer goed gekend beurscomplex met veel uitstraling, ook uitstekend gelegen ter hoogte van afrit 7a aan de ring rond Brussel. Met haar locatie op de Heizelvlakte is Brussels Expo makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Vakbeurs voor de laboratoriumprofessional

LABORAMA biedt een platform waar professionele gebruikers en aanbieders met elkaar op een open en vrijblijvende manier in contact kunnen treden.

Zoals steeds zijn alle sectoren die verbonden zijn met de laboratoriumsector goed vertegenwoordigd. Hierdoor is LABORAMA de totaalbeurs voor laboratoriumtechnologie in België en Luxemburg. 

Sommige mannen hebben het moeilijk om rechtop te komen; anderen zullen niet van hun bed kunnen komen. kamagra kost ongeveer $ 40 per maand in de Verenigde Staten, maar de pillen worden vaak illegaal gegeven of als gratis monsters.

De organisator zal samen met exposanten en bezoekers blijven werken aan een positieve evolutie van de nationale vakbeurs voor laboratoriumprofessionals en dit zowel naar vorm als naar inhoud.

Kijk voor meer informatie op Laborama.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie
ˀ