De Nederlandse Laboratorium Site

Over ons

De Nederlandse Laboratorium Site

De Nederlandse Laboratorium Site is een modern en dynamisch platform in de wereld van het laboratorium. Scholieren, studenten, docenten, analisten en werkgevers behoren tot onze doelgroep.

Naast een uitgebreid pakket aan informatie bieden wij een vacature- en werkzoekendenservice. De trefkans om de juiste kandidaat te vinden, is bij ons vele malen groter dan bij de ‘grotere’ vacaturesites met veel meer vacatures. Bij dit soort ‘grotere’ sites is het vinden van de juiste vacature voor een kandidaat erg lastig en heeft een recruiter veel meer tijd nodig om de juiste kandidaat te vinden tussen de niet-relevante kandidaten. Niet voor niets bedraagt het percentage van geslaagde bemiddeling door onze vacatureservice méér dan 70%!

Daarnaast bieden wij een gratis mogelijkheid voor stagevermelding aan. Ook kunnen bedrijven in labtechnologie en opleidingsinstellingen zichzelf promoten via een eigen webpagina.

De dienstverlening van De Nederlandse Laboratorium Site kenmerkt zich door snelheid en flexibiliteit. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. En, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs.

Indien u opmerkingen en/of adviezen hebt, schroom niet en mail het naar info@laboratorium.nl

Volg de Nederlandse Laboratorium Site ook via Twitter en Facebook!

 

Henry Dijkman

Mijn specialisaties zijn histopathologie & morfologische technieken. Ik participeerde o.a. in het nefropathologisch onderzoek en promoveerde tot doctor in 2006. Momenteel ben ik nog werkzaam als wetenschappelijk docent aan het instituut voor Pathologie van het UMCN en als hoofddocent bij het instituut voor Applied Sciences / HAN te Nijmegen.

Bekijk mijn Linkedin profiel

Harold Kerstens

Mijn roots liggen ook in het laboratorium. Na een ruime periode in het biomedisch onderzoek heb ik mijn carrière voortgezet in het ziekenhuismanagement. Naast mijn activiteiten voor Vision@Line ben ik werkzaam als bedrijfsleider in een Universitair Medisch Centrum.

Bekijk mijn Linkedin profiel

 

MEER WETEN?
Neem contact met ons op

Een initiatief van Vision@Line B.V (www.visionatline.nl)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie